Vacature: Business Developer

Fulltime per direct, standplaats Utrecht

Als Business Developer werken bij een internationaal bedrijf waar een waanzinnig nieuw concept wordt uitgerold? Waar jij buiten de gebaande paden kunt gaan om de markt te ontdekken én veroveren? Met een in het oog springende productgroep en een mooie sustainability angle als beproefde succesformule? Klinkt goed hè! Dit is een kans die je niet kan laten schieten!

Jouw rol

Als Business Developer bij Experience Fruit Quality sta je echt aan de vooravond van iets bijzonders: een heel nieuw product wordt wereldwijd in de markt gezet. Dat betekent dat er voor jou volop ruimte is om ideeën aan te dragen, je eigen weg vorm te geven, mee te denken met de strategie en de verantwoordelijkheid krijgt om vanuit jouw expertise zelfstandig te gaan bouwen. Hoe je dat gaat doen? Je brengt de markt in kaart, ontdekt the best ways in, opent deuren en plant gesprekken. Je onderhoudt relaties, houdt ze warm en leeft mee in hun veld om te zien hoe producten van Experience Fruit Quality daar het beste geïmplementeerd kunnen worden. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar met een heel team dat zich focust op hetzelfde doel; developers, data scientists, marketeers en consultants. Samen zorgen we ervoor dat Experience Fruit Quality overal op de kaart komt te staan. Dus wie zoeken we? Jij bent iemand die van aanpakken houdt, lef toont en de gunfactor heeft. Iemand vol energie en met een creatieve invalshoek zodat je out-of-the-box kunt denken.

Details

 Fulltime
 Hbo (NL)
 Medior, Senior
 Business Developer

Jouw profiel

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Commerciële Economie of een vergelijkbare opleiding

 • Je hebt minstens 3 – 5 jaar werkervaring opgebouwd

 • Je spreekt in elk geval uitstekend Engels (Spaans is mooi meegenomen)

 • Je weet wat je wil en durft tegen de stroom in te zwemmen

 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid te reizen voor je werk

Bij Experience Fruit Quality kijken we naar wat jou drijft en hoe we je daar het beste mee of aan kunnen helpen. We leren door te doen, waardoor van alles mogelijk is en nog maar weinig in beton staat gegoten. In elk geval kun je rekenen op:

 • De kans om mee te bouwen aan een innovatief product
 • De kans je succes en best practices zelf vorm en inhoud te geven
 • Een fijn team met korte lijnen, dichtbij het vuur
 • Een goed salaris dat past bij je niveau
 • Je eigen laptop
 • Bonusregeling en overige extra’s in overleg

Over ons

Geen onnodige (fruit)verspilling meer. Dat is onze missie. Bij Experience Fruit Quality bereiken we dit door mens en machine in perfecte harmonie samen te laten werken. Door synergie te creëren tussen kunstmatige intelligentie enerzijds en menselijke kennis en ervaring anderzijds, versterken we medewerkers in de supply chain om betere beslissingen te maken.De eerste productgroep? Avocado’s! We hebben een slimme tool gebouwd met een intuïtieve interface waarmee kwaliteit van buitenaf gemeten kan worden. De resultaten zijn verbluffend. Niet meer onnodig snijden in goede producten om de kwaliteit te borgen, reductie van de ecologische voetafdruk, snellere en efficiënte processen, betere kwaliteitsborging en 80% reductie in avocado waste!En… we zijn nog lang niet uitgeraasd. Net als onze slimme producten, leren ook wij elke dag bij en blijven ontwikkelen. In ons eigen innnovatielab werken scientists en uitvinders aan nieuwe ideeën. No more waste. Het komt met onze producten elke dag een stap dichterbij!

Solliciteer direct

Call us

+31 (0)6 - 34 38 58 52‬

Mail us

marco@experiencedata.nl

Location

Europalaan 400
3526 KS Utrecht
The Netherlands

Contact us

We are always open to your questions and ideas. Share them here, so we can get back to them.